Big Ant Studios
Squad Updating - Lineup Error - Printable Version

+- Big Ant Studios (https://forum.bigant.com)
+-- Forum: Welcome to the Big Ant Forums (https://forum.bigant.com/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Rugby League (https://forum.bigant.com/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Forum: Rugby League Live 4 (https://forum.bigant.com/forumdisplay.php?fid=25)
+---- Thread: Squad Updating - Lineup Error (/showthread.php?tid=7814)



Squad Updating - Lineup Error - Lairde - 08-08-2019

hi, I don’t know if anyone else is having the same issue, but when I make a transfer from a team I.e Fonua from West Tigers to Hull FC. West Tigers team  line up ‘resets itself’ and puts players in stupid positions I.e props on the wing, hookers at prop etc with all transfers to that team which are usually the best rated players will be at the bottom of the reserve list which is really really irritating! As I have to re sort the team / player positions every time I remove someone from the squad list. I am not sure if this is a general error or if there around it? Any help would be appreciated.


RE: Squad Updating - Lineup Error - tstev92 - 08-10-2019

Always happens to me too it’s a real pain and if a prop is allocated goal kicking he will do it in career for the season. Unfortunately I don’t have answer of how to get around it but feel your pain!


RE: Squad Updating - Lineup Error - BDGS1935 - 08-14-2019

This has happened to me before but I made a change a few days ago and it sorted it correctly. I’m thinking that this happens when you remove a player who is in the starting line-up.


RE: Squad Updating - Lineup Error - TheOdd1Out - 01-14-2020

has anyone come up with a fix/work around?


RE: Squad Updating - Lineup Error - NRLHalfback02 - 01-16-2020

Takes a bit of time but what I’ve found works is
Make a custom team, add the teams players in, have the custom team in a league for the time being
Add the lowest rated players at least 17 of them, on the game into the actual team
Delete the legit squad players
Add the real players back from the custom team which is in a league but add them from A to Z
Delete the fakes
Should be sorted. I usually just put the custom team in the league replacing the team I’m fixing and then go back and swap the real club back in.

Hope that makes sense.


RE: Squad Updating - Lineup Error - TheOdd1Out - 02-27-2020

(01-16-2020, 11:40 PM)NRLHalfback02 Wrote: Takes a bit of time but what I’ve found works is
Make a custom team, add the teams players in, have the custom team in a league for the time being
Add the lowest rated players at least 17 of them, on the game into the actual team
Delete the legit squad players
Add the real players back from the custom team which is in a league but add them from A to Z
Delete the fakes
Should be sorted. I usually just put the custom team in the league replacing the team I’m fixing and then go back and swap the real club back in.

Hope that makes sense.

Ill try it tonight


RE: Squad Updating - Lineup Error - TheOdd1Out - 02-27-2020

It took a couple hours but it worked! ? Thanks mate @NRLHalfback02